Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ZONGULDAK İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBELERİMİZ
    • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • BİTKİSEL ÜRET. VE BİTKİ SAĞ.
    • GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
    • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ
    • TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME
    • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGT.
    • KOORD. VE TARIMSAL VERİLER
    • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ
    • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ
    İLÇELERİMİZ
    • ALAPLI
    • ÇAYCUMA
    • DEVREK
    • GÖKÇEBEY
    • KİLİMLİ
    • KOZLU
    • KDZ.EREĞLİ
    BİRİMLER
    • HUKUK BİRİMİ
    • ENFORMASYON BİRİMİ
    • DÖNER SERMAYE
    • SİVİL SAVUNMA
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    ZONGULDAK TARİHİ
    MİSYON VE VİZYON
  • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
    KALİTE POLİTİKASI
    KALİTE EL KİTABI
    İŞ TANIMLARI
    İŞ AKIŞ ŞEMALARI
    PROSEDÜRLER
    SÜREÇLER
    YAZIŞMALAR
  • İTHALAT İHRACAT
    İTHALAT
    İHRACAT
  • YAYINLARIMIZ
    KİTAPLAR
    LİFLETLER
  • TARIM DANIŞMANLARI
  • GIDA İHBAR HATTI
  • ZONGULDAK
    ULAŞIM
    EKONOMİ
    COĞRAFİ YAPI
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksZonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

Kurban Bayramı Denetimleri Gerçekleştirildi

23.06.2023 / Gösterim Saysı : 18 / Arşiv

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmalarını sağlamak hedefiyle 5996 sayılı " Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun" hükümlerine göre yıl içerisinde üretim, satış ve toplu tüketim yerlerinde yapılan gıda denetimlerimiz Kurban Bayramının yaklaşması sebebiyle hızlandırıldı.

 

İl Müdürü V. İsmail BARUTCU başkanlığında gıda denetim ekiplerince yaklaşan kurban bayramı vesilesiyle öncelikli olarak kurban hizmeti veren et ve et ürünlerini üreten, satan işletmeler olmak üzere, kasap ve market reyonlarının kasap bölümleri, bunun yanı sıra pastaneler, tatlı ve şekerleme üretim ve şatışı yapan işletmelerde İlimiz genelinde 203 denetim gerçekleştirildi.

Yapılan denetimlerde üretim yeri hijyeni, personel hijyeni, gıdaların raf ömrü gibi hususlar denetlenmektedir. Gıda sektöründe çalışan personellere yönelik hijyen belgesi kontrolleri de yapılarak, gıdanın üretim, satış ve dağıtımının tüm aşamalarında dikkat edilecek hususlarla ilgili toplumsal bir bilinç düzeyi oluşturulmaya devam edilmektedir.

 

İl Müdürü V. İsmail BARUTCU ''Toplum sağlığını ve çevre kirliliğini korumaya yönelik yapılan kontrollerin  bundan sonra da kararlılıkla devam edeceğini söyleyerek tüm halkımıza sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi .'' 


Fotoğraf Galerisi (4)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Kartopu Yem Karpuzu, Zonguldak’In Yeni Umudu
...
Mera Islah Projeleri Kapsamında Üreticilere To ...
...
Zonguldak’Ta Takep 2025 İle Üretim Daha Planlı ...
...
Yem Bitkisi Üretimini Destekleme Programı Kaps ...
...
Take Projesi Kapsamında Çiftçilerimize Tohum D ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : On Temmuz Mah. Mevlana Cd. No:19 67100 Merkez / ZONGULDAK

  • Telefon : (0372) 253 90 20

  • Faks : (0372) 253 20 90

  • E-Posta : zonguldak@tarimorman.gov.tr

  • https://www.facebook.com/zonguldaktarimorman https://www.instagram.com/zonguldaktarimorman/ https://twitter.com/zonguldaktarim

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI