İl Müdürlüğümüz, Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Beypiliç A.Ş. işbirliği ile ilimizde faaliyet gösteren Et ve Et Ürünleri Üreten Onaylı İşletmelerin çalıştırılması zorunlu personelleri ve yetkilileri ile Bolu iline 24.10.2024 tarihinde Beypiliç A.Ş.'nin kesimhane ve üretim işletmesine teknik gezi düzenlendi. Düzenlenen teknik gezide, tüketici menfaatlerinin korunması, güvenilir gıda arzının sağlanması, sektörde aksayan yönleri düzeltmek ve kalite standartlarını artırmak maksadı ve işletmelerinde uygulanan HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası) sisteminin geliştirilmesi ve fikir sağlaması amaçlandı.
Geziye İl Müdür Yardımcımız İsmail BARUTCU, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Erhan AKGÜN, Zonguldak İl Tarım ve İlçe Tarım Müdürlükleri kontrol görevlileri ve Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü kontrol görevlileri katıldı.
Tesis ile ilgili ön bilgilendirme yapıldıktan sonra tesis gezildi. Ardından toplantı salonunda sektör hakkında bilgilendirme yapılıp, işletmede uygulanan gıda güvenliği sistemleri ile ilgili soru-cevap şeklinde tecrübe aktarımından sonra teknik gezi sona erdi.